Marketing Tradicional

Reklama (Tv, Radio, Gazetë, Revistë)

Fuqia e mediave televizive dhe shtypit të shkruar vijon të mbajë statistika të larta në rezultate të pritura nga marketing. Novus Marketing and Consulting mundëson realizimin e spoteve reklamuese, duke siguruar hapësira televizive dhe radiofonike në televizione & radio të ndryshme me çmime preferenciale.

Dizajn (Brand book- brochure- flyer- katalog – baner online/offline -promocione)

Krijimi i një imazhi estetik dhe të kuruar në syrin e konsumatorit/klientit është hapi kryesor që duhet të ndërmarrë çdo biznes. Ne kujdesemi për çdo detaj tuajin, duke filluar prej ndërtimit të logos & kartëvizitave apo çdo elementi tjetër të brand-it tuaj, për të vijuar me krijimin e