Features Image
Features Image
Features Image

Punime 3D

Punim me alucobond
Punim me plexiglass
Germa 3D me/pa ndriçim
Forma 3D me/pa ndriçimTabela Reklamuese

Tabela me çarje (frezim)
Tabela me ndricim te fshehte
Tabela pa ndricimPunime me Led

Neon led
Led Tubolar
content design imagecontent design image

Printime

Adeziv Standart
Adeziv rrjet
Adeziv akull
Banner
Leter murale
KanavacVeshje fasadash

Veshje fasade me Adeziv
Veshje fasade me Alucobond
content design imagecontent design image

Sinjalistikë

E brendshme
E jashtmeReklama te tjera

Stenda Promocioni
Billboard
City light
Totem
Projekte të personalizuaraProjekte

Zbatim projekti
Karburante
Stacione autobuzi
Skenografi
Konstruksione Metalike
Brandim total
Led wall – Ndricim skenografik

Informacion


Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi plotësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.