Features Image
Features Image
Features ImageProgramime

Epoka digjitale po evolon me shpejtësi dhe tek ne ju mund të ktheni në realitet projektet që keni ëndërruar. Ne ju mundësojmë krijimin sistemesh të ndryshme të përshtatura me kërkesat tuaja, web application apo aplikacione IOS dhe Android. Të gjitha këto janë vetëm një bisedë larg me specialistët tanë.

Sisteme
Aplikacion IOS & Android
PortaleNdërtim website

Ne besojmë se çdo gjë është e mundur me ndërtimin e duhur të website. Nuk ka rëndësinë se doni të krijoni një website nga zero, apo ta rikrijoni për të nxitur impakt, jeni në duartë sigurta. Është koha të krijosh një website inovativ për të pasur një imazh sa më profesional!

Wordpress
HTML & CSS
Java & JavaSccript
PHP
C#
PythonZgjidhje IT

Zgjidhjet e problemeve IT janë tepër të thjeshta nëse bashkëpunon me personat e duhur. Për çdo mirëmbajtje, konfigurime, instalime apo riparime hardware dhe software, Novus i dedikohet me profesionalizëm çdo shërbimi që dëshironi.

Mirëmbajtje rrjeti dhe domain-i
Konfigurim dhe instalim të software-ve
Mirëmbajtje dhe riparim i pajisjeve elektronike
Riparime hardwareInformacion


Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi poltësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.