Mbetemi në kontakt

LE TË BISEDOJMË RRETH PROJEKTIT TUAJ TË RRADHËS

Na gjeni

Rruga "Andon Zako Çajupi" ish-Bllok, Tiranë

info@novus.al +355 69 80 80 026

Kur ju të keni nevojë

Na kontaktoni

Bëhuni miqtë tanë
Instagram
Youtube
Linkedin
Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi poltësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.