Pas suksesit të një biznesi fshihen gjithmonë fushata në Google Ads

Mund të keni dëgjuar së tepërmi për fushatat e Google Ads por nuk jeni në dieni se pse janë kaq efektive për garantimin e një suksesi online të çdo biznesi që e shfrytëzon si mundësi. Më poshtë ju njohim me avantazhet e Google AdWords

Si të mundeni të gjeneroni Leads

Ju duhet të jeni të dukshëm aty ku janë klientët tuaj. Në mënyrë të veçantë, promovimet në Facebook janë treguar të japin një Roi të favorshëm për bizneset falë kostove të tyre të lira të reklamimit dhe aftësisë fantastike për të synuar audienca shumë specifike që shpresoni të arrini me produktin / shërbimin tuaj.

10 këshilla të vlefshme që duhet t’i lexoni për të zgjedhur emrin ideal të biznesit.

Kur filloni një biznes të ri, gjetja e një emri për biznesin tuaj mund të jetë sfiduese. Emri i biznesit tuaj është përshtypja e parë që do të bëjë me klientët e mundshëm dhe hapi i parë më i rëndësishëm për suksesin

Si të garantoni suksesin e biznesit tuaj në vitin e parë të tij?

Çdo biznes has vështirësi në vitin e parë të tij, por janë disa masa që duhen ndërmarrë në mënyrë që të garantoni efikasitetin dhe suksesin e biznesit që në fillimet e tij. Masa financiare 1. Krijoni një plan biznesi. Një plan biznesi është thelbësor për suksesin e biznesit tuaj. 2. Kurseni për shpenzime të papritura

Benefitet E-commerce

E-commerce jo vetëm që ka transformuar mënyrën e blerjes, por gjithashtu ka siguruar shumë avantazhe për konsumatorëtdhe bizneset. Ne do t'ju listojmë disa prej avantazheve që E-commerce siguron për klientët tuaj: • U mundëson klientëve të blejnë ose të bëjnë transaksione gjatë gjithë ditës, gjatë gjithë vitit, në çdo vend të botës.

Si të bëni të njohur brandin tuaj.


Për biznese të vogla, është gjithmonë e vështirë që të bëjnë diferencën në treg nga konkurentët dhe për ta bërë të njohur marken e tyre. Nga eksperienca e saj, Novus Marketing and Advertising ju ofron disa këshilla në të cilat çdo sipërmarrës i ri mund të bazohet. Njihu me ofertën tënde.

Platforma e parë E-book në Shqipëri e ndërtuar nga Novus Marketing

Prej vitesh teknologjia ka bërë pjesë të saj botën e librit dhe të leximit duke u shitur dhe lexuar mijra libra online. Por në vendin tonë ende nuk kishte një platformë të mirëfilltë për E-book. Ndaj Novus bëri të mundur që të krijojë dhe zhvillojë platfromën e parë E-book në Shqipëri, duke ju dhënë mundësi të gjithë dashamirësve të librit të lexojnë librat e tyre të dashur edhe në versionin online.

A do të mbijetojnë bizneset tona nga ky virus? PO

E kush mund ta mendonte se nga dita jonë normale, me plane dhe vrull pune do kalonim në një izolim total. Shumë prej nesh kurrë nuk menduan se do të jetonim përmes një pandemie globale si COVID - 19.


Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi poltësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.