Kush është Novus

Novus është një kompani transformimi e bazuar në kreativitet. Ne ndërtojmë të ardhme të sigurta për biznesin, pasi bashkojmë njerëz brilant.

Kreativiteti, profesionalizmi, dëshira këmbëngulja, dhe iniciativat e reja janë partnerët tanë në përditshmëri.

Novus drejtohet nga njerëz me pasion dhe vizion, ku të gjithë bëjnë bashkë eksperiencën e tyre të gjatë në sektor të ndryshëm për realizimin e një shërbimi profesional ndaj klientit.

Misioni
Novus lindi si një domosdoshmëri për themelueset e tij. Në drejtimin e një kompanie me aktivitet “Menaxhim Projektesh”, gjatë studimit të tregut për të nënkontraktuar shërbime marketing,  eksperienca i përballi me një treg ku shërbimet janë të paplota, me mungesë analize dhe me mungesën e një plan të qartë për të lidhur marketingun me zhvillimin e shitjeve.
Filozofia
Novus ka në fokus zhvillimin e një biznesi nëpërmjet një strategjie marketing e cila përfshin; studim tregu dhe konkurence, studim konsumatori, ndërtimin e një strategjie, ndërtim brandi, design të një plani konkret marketing, duke ofruar të gjitha mënyrat e reklamimit për të përçuar mesazhet dhe për të tërhequr konsumatorët. Ne ndërlidhim çdo mjet komunikimi dhe marketing për të arritur qëllimet e përcaktuara qartë në zhvillimin e biznesit tuaj.

SHËRBIMET QË OFROJMË

Projekte

Novus Marketing & Consulting

Cape of Rodon Green Village

Inovest Management and Sales Service

Inovest Management and Sales Service

Aspa Gold

Novus Marketing & Consulting

Cape of Rodon Green Village

Inovest Management and Sales Service

Inovest Management and Sales Service

Aspa Gold

Aspa Gold

Aspa Gold

Rezidenca Alpha

Rezidenca Alpha

Diretto Group

Diretto Group

Klientët

Ekspertiza

Digital Marketing 95%
Web Development 97%
Design 96%
Konsulencë dhe Trajnime 99%
PR 96%

Artikuj

Kompani të mëdha lindën në kohë krizash.

Kompani të mëdha lindën në kohë krizash.

Ditët e karantinimit sigurisht që ishin një kohë mirë për të reflektuar. Klodiana Ajazi, tha gjatë webinarit të mbajtur nga Albacademy, se kjo ishte një periudhë kur duhej të ishim pozitivë, por edhe të zgjedhim çasjen e duhur. Themeluesja e dy bizneseve në fushën e...

A do të mbijetojnë bizneset tona nga ky virus? PO

A do të mbijetojnë bizneset tona nga ky virus? PO

E kush mund ta mendonte se nga dita jonë normale, me plane dhe vrull pune do kalonim në një izolim total. Shumë prej nesh kurrë nuk menduan se do të jetonim përmes një pandemie globale, por ja ku jemi. Sot kryefjala e ditës tonë është COVID-19 (Coronavirus). Këtë...

Si duhet të jetë një konsulent i mirë marketingu?

Si duhet të jetë një konsulent i mirë marketingu?

Bizneset e sotme e dinë që marketingu efektiv është çelësi i suksesit gjatë kohërave të mira dhe të këqija ekonomike. Problemi është se shumë biznese e kanë të vështirë të përshtasin strategjitë e tyre të marketingut në klimën e sotme. Një konsulent marketingu, që të...

Krijo një takim me ekspertët tanë

Development and Designed by Novus Marketing and Consulting