Kompani të mëdha lindën në kohë krizash.

Kompani të mëdha lindën në kohë krizash.

Ditët e karantinimit sigurisht që ishin një kohë mirë për të reflektuar. Klodiana Ajazi, tha gjatë webinarit të mbajtur nga Albacademy, se kjo ishte një periudhë kur duhej të ishim pozitivë, por edhe të zgjedhim çasjen e duhur. Themeluesja e dy bizneseve në fushën e...

A do të mbijetojnë bizneset tona nga ky virus? PO

A do të mbijetojnë bizneset tona nga ky virus? PO

E kush mund ta mendonte se nga dita jonë normale, me plane dhe vrull pune do kalonim në një izolim total. Shumë prej nesh kurrë nuk menduan se do të jetonim përmes një pandemie globale, por ja ku jemi. Sot kryefjala e ditës tonë është COVID-19 (Coronavirus). Këtë...

Si duhet të jetë një konsulent i mirë marketingu?

Si duhet të jetë një konsulent i mirë marketingu?

Bizneset e sotme e dinë që marketingu efektiv është çelësi i suksesit gjatë kohërave të mira dhe të këqija ekonomike. Problemi është se shumë biznese e kanë të vështirë të përshtasin strategjitë e tyre të marketingut në klimën e sotme. Një konsulent marketingu, që të...

Si të bëni të njohur brandin tuaj.

Si të bëni të njohur brandin tuaj.

Për biznese të vogla, është gjithmonë e vështirë që të bëjnë diferencën në treg nga konkurentët dhe për ta bërë të njohur marken e tyre. Nga eksperienca e saj, Novus Marketing and Consulting ju ofron disa këshilla në të cilat çdo sipërmarrës i ri mund të bazohet:...

Si të kthesh marketingun online në një rrjet shitjesh.

Si të kthesh marketingun online në një rrjet shitjesh.

Marketingu online është me kosto efektive, i lehtë për të arritur audiencën që dëshironi dhe për të kuptuar qartë se kush jeni dhe në çfarë tregu operoni. Interneti ju ofron shumë mundësi, që pas një studimi të hollësishëm, ju kuptoni dhe vendosni se cila është...

Development and Designed by Novus Marketing and Consulting