Platforma e parë E-book në Shqipëri ndërtuar nga Novus Marketing

Prej vitesh teknologjia ka bërë pjesë të saj botën e librit dhe të leximit duke u shitur dhe lexuar mijëra libra online. Por në vendin tonë ende nuk kishte një platformë të mirëfilltë për E-book.

Ndaj Novus bëri të mundur që të krijojë dhe zhvillojë platfromën e parë E-book në Shqipëri, duke ju dhënë mundësi të gjithë dashamirësve të librit të lexojnë librat e tyre të dashur edhe në versionin online.

Me një staf profesionist në programim, platforma e-book u zhvillua për Shtëpinë Botuese Toena, ku përmes një website E-commerce bëhet e mundur blerja e librave fizik dhe atyre e-book nëpërmjet pagesës me PayPal shumë thjeshtë duke ju dhënë mundësi të gjithëve të përforcojnë miqësinë e tyre me librin.

Për këtë platformë është bërë një punë e madhe disa mujore në programim. Për të gjithë vizitorët jemi përpjekur për të ndërtuar një website user friendly, ndërsa mbrapa saj ndodhet një sistem i madh ku gjenerohen database, ngarkohen libra fizik dhe e-book, merren porosi nga vizitoret që porosisin nga çdo vend i botës si dhe shumë funksionalitete të tjera për panelin e administratorit.


Novus tregon gjithmonë profesionalizëm dhe gadishmëri në ndërtimin e platformave dhe sistemeve të brendshme për sektorë të ndryshëm biznesesh sepse ne jemi të prirur drejt inovacionit, teknologjisë dhe të bukurës!

Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi plotësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.