Benefitet E-commerce

E-commerce jo vetëm që ka transformuar mënyrën e blerjes, por gjithashtu ka siguruar shumë  avantazhe për konsumatorëtdhe bizneset.

Më poshtë po listojmë disa prej avantazheve që E-commerce siguron për klientët tuaj: 

• U mundëson klientëve të blejnë ose të bëjnë transaksione gjatë gjithë ditës, gjatë gjithë vitit, në çdo vend të botës. 

• U siguron klientëve më shumë mundësi zgjedhjeje; ata mund të zgjedhin nga shumë marka dhe produkte. 

• I lejon klientët të ndërveprojnë me klientët e tjerë në komunitetet elektronike dhe të shkëmbejnë ide si dhe të krahasojnë përvojat. 

• I lejon klientët të marrin informacione të hollësishme dhe të rëndësishme brenda pak sekondave.

E-Commerce  sjell avantazhe jo vetëm për klientët, por edhe për biznesin tuaj duke ofruar mundësi për zgjerim në tregjet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Me një shpenzim minimal të kapitalit, një kompani mund të lokalizojë lehtësisht dhe shpejt më shumë klientë. Tregtia elektronike rrit promovimin e produkteve dhe shërbimeve përmes kontaktit të drejtpërdrejtë, të pasur me informacion dhe bashkëveprim me klientët, duke rezultuar në kursime të konsiderueshme për biznesin. 

Megjithatë pavarësisht avantazheve që E-Commerce ofron si për bizneset, si për klientët, ekzistojnë disa veçori të shitjeve online që i bëjnë blerësit të hezitojnë të bëjnë një blerje online. 

Si disadvantazh kryesor i shitjeve online konsiderohet fakti që klientët nuk mund ta provojnë ose ta shohin realisht produktin që dëshirojnë të blejnë. Prandaj shumë klientë hezitojnë të kryejnë një blerje online. Për këtë arsye, ne sugjerojmë që të shtoni edhe pjesën e garancisë së produktit në mënyrë klientët të ndjejnë se po blejnë nga një biznes i besuar në internet. 

Mungesa e ndërveprimit njerëzor nganjëherë mund të çojë në pasiguri të produktit nga një klient. Sigurohuni që të keni mundësi të disponueshme për klientët që të shtrihen dhe të bëjnë pyetje. Bëni të qartë informacionin e kontaktit dhe merrni parasysh mundësinë e bisedës së drejtpërdrejtë me një përfaqësues të kompanisë. Frika nga mashtrimi e bën klientelën të mos besojë në shitjet online. Lajmi i mirë është se ekzistojnë disa masa sigurie përmes bankave, kartave të kreditit, softuerit të marketingut etj.

Novus Marketing & Consulting  ka një portofol tepër të gjerë me ndërtim dhe zhvillim website e-commerce.

Novus përmes skuadrës së saj profesioniste ka realizuar web e-commerce si: Në Formë me Aulonën, Shtëpia Botuese Toena, Class Gold Jewellry, Aspa Gold etj të cilat kanë rezultuar tepër të suksesshme në shitjen e produkteve të tyre online. Novus së shpejti do të publikoj edhe të tjera projekte e-commerce të cilat përmes një marketing profesional do të rezultojnë me po të njejtin sukses për klientët e saj.


 

 

Na dërgoni një mesazh

Ju jeni në vendin e duhur! Thjesht na dërgoni një mesazh. Si mund të ndihmojmë?

Ose shikoni faqen e kontaktit
Ndodhi një gabim verifikimi. Ju lutemi plotësoni fushat dhe dërgojeni përsëri.
Faleminderit! Email-i juaj është dërguar.